Midsommarafton

På midsommarafton fick V lov att jobba, men jag var fast bestämd på att midsommarfira med pojkarna. Lyckligtvis ville pojkarnas farmor följa med. Vi åkte ut till Anundshög och det var en sån där typisk svensk sommardag: sol, regn och starka vindar. Men vi hade det mysigt ändå. Fikade på en liten kulle, då blåste det så barnvagnen tippade omkull och var bara några centimeter från att krossa G. Förstår inte vad barnvagnarna har emot honom, vår förra bröt hans arm och den här försökte krossa han... 
Pojkarna spelade på chokladhjul men sprang mest omkring. När tanten med mikrofonen började yla så gick jag & B och dansade runt midsommarstången, G ville bara mysa med sin farmor då. Mitt i dansadet började det att regna så då åkte vi där ifrån.

(null)
(null) (null)

När vi kom hem åt vi jordgubbar med mjölk till mellis. Sen förberedde jag middagen medan pojkarna härjade runt på baksidan. Vi åt midsommarmiddag med grannfamiljen Vinsth. Tanken var att köra en gårdsgrillning men det får bli en soligare dag kände vi. Vi behövde infravärmen.
(null)
(null)
(null)

När vi nattat barnen gick vi till Csaszars och hade skrattfest ända tills klockan ett. Livets grannar, det har vi det.

Benjamin, Gabriel, Livet | |
Upp