Hemmadag

Igår hade V sitt årliga sommarspel med några killkompisar. Han kommer på egna tävlingsgrenar som alla tävlar i, han har haft ett sommarspel nästan varje år sen 2013 och varje år har grenarna varit olika. Han är väldigt duktig och kreativ. 
Jag & pojkarna var med Elin & Fia deras kids. Lekte i Poesiparken, åkte förbi Ica Maxi på vägen hem och köpte korv m. bröd till barnen och sushi till oss. Fördrev tiden med lek och bad hemma hos Elin tills det blev läggning för barnen, då joinade vi killarna som var hos oss. Kom inte i säng förrän två, lagom trött när G vaknade trots sovmorgon till åtta.
(null)
(null)

Bestämde oss för att ha en lugn hemmadag idag. Typ den första på hela semestern, idag valde vi det. Tidigare har det varit pga sjukdom. 
Så idag rensade jag ur & omorganiserade i skafferier med matlådor, vaser, pojkarnas pyssel & godisgömmor osv. Torkade ur osv i kylen igår så kändes rimligt att fortsätta. V fick ta sig an frysen. Pojkarna sin Playdoh låda, vilket resulterade i att B fick byta kalsonger och jag fick byta byxor för vi lyckades sätta oss i skiten. Ingenting jämfört med G som fått byta tröja två ggr och lyckats skita ner dom typ 47 sek efter att ha fått på sig dom. Helt orimligt på en hemmadag när han kan ha samma tröja en hel dag när vi är iväg. 

Får se vad vi hittad på imorn. Sista semesterveckan...

Benjamin, Gabriel, Livet | |
Upp