Gäddeholm x2

Både tisdag och onsdag var det fining väder, så vi packade matsäck och åkte ut till Gäddeholm. Där finns det en bra lekplats för barnen, vattnet är långgrunt och det är inte så mycket folk där. Det vinner över rätt mycket, typ som att det är jätte mycket fågelskit där. Finns ingen kiosk. Är långt ut och finns inte ett endaste träd så man har ingen möjlighet till skuggplats. Men det är bara ilandsproblem. 
(null)
(null)
(null)

På tisdagen åkte vi ut med Lina, Ian & lilla Ted. Mitt hjärta gick sönder när jag läste på Linas blogg att Ian inte kände att han hade nå kompisar, så när vi sa att vi skulle åka o bada var det givet att fråga dom. Och att få träffa en gammal kompis är ju alltid trevligt. 
Pojkarna lekte fint tillsammans. Blev mycket spring mellan lekparken och vattnet, men sånt får man ta. 
Vid middagen fick vi sällskap & playdate så pojkarna kom inte i säng förrän 22 (rekord!). 

På onsdagen väckte G oss kl.9, sovrekord! B sov fortfarande då, ute på hallgolvet stackarn😂 Jag antar att han varit och kissat och var för trött för att gå hela vägen tillbala till sängen. 
Vi åkte ut med grännerna Marie, Kim och Alina & Enya. Alina & B är såna fina kompisar, de går knappt två meter ifrån varandra när de leker. Medan G jagar stackars Enya som tycker han är rätt jobbig, även om de oxå är goa med varandra. 
När himlen blev molnfylld åkte vi hem och tog en kaffe. Marie är så lättsam och energigivande så jag vill aldrig säga hejdå när vi ses. 
Vi åt såklart middag ihop och umgicks tills det var godnatt.
(null)
(null)
(null) (null)

Benjamin, Gabriel, Livet | |
#1 - - Master:

Vilka ljuvliga bilder på pojkarna!! Va härligt ni har det hjärtat. Kram

Svar: Jaa det blir riktigt bra bilder med Vs mobil👌🏼puss!
Mimmie

Upp