Livets första disco

Till fredagen som var så har vi haft nedräkning, för B skulle på sitt första disco! Så kul! Och V kom på den briljanta idén om att han skulle få ha en liten förfest med sina kompisar som han umgås mycket med. Ett litet för-disco kallade vi det. 
Kl.15 kom kompisarna, vi dukade fram snacks och dricka. Satte på musik, tände discolampan och satte fart på rökmaskin jag fått låna av en vän. De körde dansstopp, fick korv med bröd sen härjade de på Bs rum. Lät som en hjord elefanter som levde rövare, och som de skrattade! 
Kompisarnas föräldrar mötte upp oss på vägen till discot så gick vi samlad trupp. De va så taggade så de hann knappt säga hejdå när det var dags. 
(null)
(null)    (null)     
(null)

Medan B var på disco så hade vi myskväll med G. Han ville se Tarzan filmen i sin mysdress, dvs bara va i kallingar. Mystid med ett barn i taget är extra gosigt på nå vis. 

När jag och några mammor hämtade våra discopojkar var de hype'ade. De hade haft kul, köpt massa gott men inte dansat. De tyckte att för-discot va roligare än själva discot, och det var såklart roligt att höra.

1
Master

Såååå himla kul de verkar ha haft 😍