Egentid med B

Det händer typ aldrig att nån erbjuder sig att ha Galne Gabbe, så när Kia & Bosse gjorde det så beslöt vi oss för att ha B hemma och passa på att ha egentid med bara honom. Som jag längtade! Minns inte sist vi hade det med bara B, med G blir det oftare. 
Så fort vi hade lämnat G åkte vi och åt, vi frågade vad B ville äta och han sa hamburgare. Eller först sa han morotssoppa men han hade redan fått det sista till mellis, nån måtta får det vara😅
(null)

Efteråt hade vi sagt till B att vi ska lyxa och göra ett undantag nu när G inte är med, så vi tog han till Karamellfarbrorn där han fick plocka en stor godispåse själv. Godis fastän det inte är lördag, den blicken på honom var nästan lika bra som när vi kom in i godisbutiken. Man såg på han att han var i "godishimlen", det var godis vart han än tittade. 
Han var jätte duktig på att plocka. Lyssnade på när vi sa att det räcker med "en godis av den" och så valde han, tog inte bara för att. När vi kom hem fick han vara uppe lite extra länge och mysa med oss, han åt inte ens hälften av godiset. Sen fick han lägga sig i mamma & pappas säng, riktigt lyx.
(null)
(null)

Dagen efter var planen att vi skulle ta en sovmorgon, äta go frulle och åka skridskor tillsammans. B sover längre än G och gillar dessutom att äta frukost i lugn och ro, det är så skönt. Och G kan ju inte åka skridskor så det var en bra grej. 
Men tyvärr så ringde Faster vid midnatt för G hade fått världens kruppanfall. Plutten. Han hyperventilerade och kräktes upp segt slem. V slängde sig i bilen och hämtade hem honom. Gs andning var väldigt ansträngd, t.o.m så att jag som är rätt "chill" med det pga hans förkylningsastma-svängar tyckte att det var obehagligt. Så V som brukar få lägga sig i gästrummet så sjuklingen & jag kan sova tillsammans fick sova med oss istället, jag var för nervös. Man andades åt G större delen av natten. Och så fick B 39.1 i feber från ingenstans, så det slutade med att alla fyra låg i våran säng. Blev ingen bra sömn för nån. 

Fram tills kruppanfallet hade det gått bra för G iaf, såklart. Bosse & G blev myskompisar. Så vi hoppas på fler försök i framtiden💚
(null)

Benjamin, Gabriel, Livet | |
#1 - - Master:

Dom förstår inte hur underbar o skojig lille G är ❤️

Upp