En söndagslöga också

(null)

Pojkarna sov som stockar heeeela natten. För ovanlighetens skull denna helg så har B varit först upp vid 6:30 (på vardagar får man såklart väcka han framåt 7) och G har tagit sovmorgon till strax efter 7. Det är slitsamt med stekande sommarsol och poolhäng. 

Därför drog vi till löga idag igen! Välaktiverade och utmattade barn är något vi gillar. Så strax före kl.10 var vi på plats. Åkte ruschkanor, hade med oss små vattenpistoler som vi sköt med. Åt lunch som vi tagit med, pojkarna fick pasta"sallad" med kycklingkorv. Jag & V hade kycklingspett med en halloumi-paprika-bacon-sojabönor till. Svingott och nice att äta i denna värme. Glass efteråt i vanlig ordning, förutom till G som fick sovpaus. Han brukar vakna av sig själv efter ca 60-80 min men idag fick jag väcka han efter 90 min. Han hade vaknat och somnat om och lagt sig så som han ser ut på bilden, men ni kan va lugna. Han sov i skuggan hela tiden.
(null)
(null)

När G vaknade var han som ett plåster på mig och ville inte riktigt bada mer. Han sa ett hoppfullt Jaaa när jag frågade om han ville åka hem. Några av de andra barnen ville också hem så vi packade ihop och drog. 
Hemma fortsatte busheterna med grannarnapå  baksidan tills regnet vräkte ner. G sprang ut i regnet och B sköt med vattenpistol mot regnet, vet inte vem av dom som är den smartare ibland..... 
(null)

Åt middag tillsammans med Csaszars tills det blev dags för duschning och lite kvällsmys i sängen med vindruvor. När B hade ätit upp sina vindruvor sa han att han var trött, bara att passa på tänkte jag och släckte ner. 
Så nu sover båda mina små hjärtan. Mina underbara pojkar. 

(null)
(null)
Tack för den här härliga helgen med er. 
♥️

Benjamin, Gabriel, Livet | |
Upp