Lekland & lekhus

Varje gång vi åker på E18 förbi Hälla så ropar B (och hans copycat G) LEEEOOOO!! Och vi säger att det är stängt idag eller att Leo sover men att vi ska åka dit nån annan dag. Idag blev det den dagen. Tillsammans med Linkan och hans pojkar Teo & Noa. Alla fyra pojkar sprang omkring så svetten gjorde dom helt dyngsura i håret, såg ut som de duschat. I tre timmar var vi där, nytt rekord för oss. Pojkarna hade haft en fem minuters slushy-paus under den tiden, B high-five’ade med lejonet Leo och G smygklappade honom på bakhuvudet. Jag var den enda som gick ut där ifrån med plåster. 

Vi åkte hem till oss efteråt och fortsatte lekandet, barnen härjade kors och tvärs. Tog en sväng till affären och handlade lite mat och lördagsgodis. Till middagen gjorde även fam. Csaszar oss sällskap som varit utomlands i två veckor, nu är de äntligen tillbaka så vi kan sitta fast i höften med varandra igen. 
(null)
(null)
(null)
Ett nytt måste för mig numera när vi gör hamburgare är picklad rödlök. SÅ GOTT! Älskart. Orkar inte göra själv så vi köper den som är i salladsbaren på Ica. 


Benjamin, Gabriel, Livet | |
#1 - - Anonym:

Mys-Pys 😊

Upp