Spontanarna

Igår blev det en spontan playdate & middag med våra gränner Lamberg/Larsson. Dvs Alina & Enya +föräldrarna Marie & Kim. Vi vuxna åt sushi och barnen fick välja på pannkaka eller våffla. Sen drog papporna en spontanare och drog ut på Strike och spelade biljard och hade guys night. Det tyckte vi att dom förtjänade. Marie & jag har ingen baktanke med det alls (spahelg)........ 

Idag åkte vi och badade i Salas badhus. Ett väldigt lagom stort badhus och väldigt barnanpassat. Dit ska vi åka flera gånger när vi vill bada inomhus. 
Pojkarna är så olika. B är den försiktiga är svår att få att prova nya saker. G kan oxå vara lite försiktig  men när han ser att nån annan provar så tar nyfikenheten över och det dröjer inte länge förrän han härjar värst. Och så var det idag. Båda var sega i starten (till deras försvar så badar vi inte så ofta), men sen fick G mersmak och hoppade från poolkanten, sprang upp & ner för en barnrushkanan, försökte gå lågnt ut i mellanbarnpoolen (när de var vågor där, det finns en maskin som gör vågor i en pool). Och han åkte stora rushkanan med mig och hade STORA glada ögon. Vurpade åtminstone två gånger oxå men han körde på. Han var ostoppbar.
Medan B trivdes bäst där det var grunt. Särskilt i den varma barnpoolen. Han ville helst inte ha vatten högre än till knäna. 
Men vi har bestämt att vi ska åka och bada var fjärde söndag tillsammans Lamberg/Larsson så förhoppningsvis försvinner dom tråkfasonerna fort. Deras flickor älskar att bada och är mest under vattnet, jag hoppas att det kan smitta av sig. Lite grann iaf.

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)Benjamin, Gabriel, Livet | |
Upp