Lambergshäng

Större delen av denna helg har spenderats med fam. Lamberg. Är så himla energigivande och kul att umgås med dom! Som jag skrivit förut så leker B & Alina väldigt fint tillsammans, det är knappt så man märker av dom när de dykt in i sin lek. Sen kan G & Enya leka fint tillsammans oxå även om de är mindre och inte riktigt kan samsas vissa leksaker och båda är sjukt envisa och ger sig inte i första taget, men de kan snabbt vända till kramar och hålla handen. 
Och så leker vi vuxna väldigt fint tillsammans oxå 😊

Så i fredags blev det fredagshäng och mys med mat från Yum Yum. Alla barnen fick bada  och äta glass i badet, helt normalt för Lambergs men första gången för oss. Sen på kvällen åkte V & Kim och spelade fotboll i deras nystartade lag Hökåsen BK. 
(null) (null)

På lörd startade jag & Kim våra jobbpass kl.5 medan resten av våra familjer hade playdate. 
(null)

På em skulle de på kalas och vi skulle åka och köpa lite fiskar med pojkarnas farmor. Det blev en röd kampfisk, en liten mal, två pansarfärgade och tre vita.  B sa att alla skulle heta Doris men den som va kille kunde heta Pappa Doris. 
Efteråt kom fam. Lamberg hem till oss och då beställde vi pizza. Introducerade de nya fiskarna för deras nya hem. Sen nattade vi alla barnen och hade spelkväll, sååå kul!  Även fast jag var sjukt trött så ville jag inte att kvällen skulle ta slut. Men när klockan närmade sig 01 så fick vi småbarns föräldrar inse att vi kommer bli väckta om några timmar så vi sa godnatt. 
B väckte mig vid 6 och G drog upp oss vid 6:30. Har varit världens längsta och tröttaste dag men det var det värt. 

(null)
(null)

Benjamin, Gabriel, Livet | |
#1 - - Master:

Vilken mysig helg ni haft. Så kul med kompisar/barn som klickar så bra. Vilka juvliga foton. Speciellt lilla sjöjungfrun. Haha ❤️❤️

Upp