Hjärtedagen

Vet att det är många som inte gillar alla hjärtans dag men jag tycker det är mysigt. Är en bra grundtanke med dagen, så de som kanske inte är så bra på att visa uppskattning påminns och uppmuntras till att göra det. 
Nu är inte vi såna i vår familj. Vi kramas och pussas mycket, ger varandra beröm & uppskattning och vi uppmuntrar alltid pojkarna att hjälpa varandra och andra. 

Med dagen till ära så har det blivit lite presenter här hemma. V har fått ett spel som han önskat sig. Pojkarna fick en cool fisk, ser typ ut som en mindre version av en rocka blandat med mal. B tyckte att den skulle heta Doris, som alla andra fiskar. Men vi kallar den Amor, lite passande. 
Jag fick av V en bukett med 22 st röda muntetror. Japp. Röda mun-tetror. Inte röda rosor. Utan 22 fiskar. Så alla ni som fick en bukett med "ett dussin röda rosor", till er säger jag bara: Kvanitet före kvalité! 

(null)
Skämtåsido. Jag sa till V att det vore kul med fler fiskar och att blommor är slöseri med pengar, de vissnar så fort. Förhoppningsvis lever fiskarna längre.


Livet | |
#1 - - Lina:

Haha!!!! Du kommer få fiskar i födelsedagspresent och julklapp också, eller hur?! 😂

Svar: Troligtvis......
Mimmie

Upp