Veckans mat

Måndags fisken blev ädelostfisk med bulgur. Känns alltid bra att inleda veckan med nåt lite nyttigt. V ville gärna att jag skulle laga denna fler gånger.
(null)


Tisdagssoppan bestämde B, någonting han måste ha ätit på fsk. Broccolisoppa. Försökte göra den så krämig jag bara kunde eftersom jag inte gillar broccoli så värst, men jag lyckades. Den blev skit god! Alla åt med god aptit. 
(null)


Onsdagens middag gjorde V, fläskfilégryta med bulgur & lite lingonsylt som Vs mormor Ulla gjort. Även om det kanske står "fläskfilégryta" på veckomatsedelen flera gånger så görs den aldrig på samma sätt, både jag & V improviserar på det som finns hemma. Fast det blir alltid godast när V gör... 
(null)


Torsdagsmiddan blev inte som planerat för vi blev bjudna på middag hos grannarna, årets första grillning dessutom! Barnen fick korv med bröd och vi vuxna fick marinerad fläskfilé med sallad. Det var riktigt mums!
(null)


Fredagens middag blev från Maistro även denna helg. Allt var så kaosigt så jag glömde ta bild! När maten stod oöppnad och varm på bordet skulle V skruva ihop en ny stol till B helt plötsligt och det var grejer öööverallt! Så istället för att ryka ihop så högg jag in istället... Jag tog en kebab med bröd, pojkarna delade på en kebabtallrik och V tog en kebabrulle. Japp, alla i vår familj gillar Maistros kebab!

Lördagen blev inte som den skulle, lite kaosig så det blev ingen middagsbild. 
Söndagens middag blev en simpel men god korvstroganoff för mig & pojkarna medan V var på arbetsmässa. 
(null)


Veckans planerade mat ser jag fram emot. Särskilt champinjonsoppa som B beställt... Ska bli spännande att laga den för första gången, men de andra sopporna har ju gått ner så det blir säkert bra. 
(null)


Livet | |
#1 - - Master:

Så duktig du är hjärtat ❤️

Svar: Tack! ♥️ Det har börjat bli riktig kul att laga mat
Mimmie

#2 - - Renée :

Maistros kebab 😍 speciellt den svaga såsen, värd en tur till Gryta även om man bor på klockartorpet haha

Svar: Men eller huuuuur!!😍😍 vi får ha en kebab-buffé nån gång 😉
Mimmie

Upp