Babblarna

En av Gs födelsedagspresent från mig & V var att gå på Babblarnas musikal. Gs första musikal, Bs första var Bamse som vi var på i höstas. Och nu till hösten ska vi gå på Bamse igen och då ska G få följa med. 
Babblarnas musikal va riktigt bra! Alla stora låtar sjungdes, de fick med sig publiken (barnen) på olika saker som att t.ex locka ut alla babblarna från deras hem genom att ropa på dom på olika vis. Och sen skulle man säga vilken färg de var och vad mer som finns i den färgen, t.ex att Dada är grön och gräset är grönt. Men just den biten hoppade de över med bruna Baba av nån anledning haha! B satt och ropade massa olika färger och saker. Var så roligt att han vågade för han är ju rätt blyg med sånt annars. 
Och det var perfekt att showen bara va 45min för då hade det precis börjat sprätta i pojkarnas ben så de hade svårt att sitta stilla. 
Efteråt gick vi och köpte varsin gosedjursouvenir till pojkarna, bilen Tut till B och Klonk till G. Klonk bjöd på kramkalas med alla barnen med pojkarn stod bara med stora ögon och tittade men ville inte gå fram och kramas. Vill bara kramas med sin mamma :)

(null)
(null) (null)
Galet sliten mamma som var på en impuls-utekväll kvällen innan. 
Benjamin, Gabriel, Livet | |
Upp