Guldkundsfest

En liten Kiadag idag! Hon är medlem i länsförsäkringarna och de hade en guldkundsfest ute på Skerikes golfbana. Det var verkligen jätte bra! 

De bjöd på hamburgare, dricka och popcorn. Det fanns säkert en sju olika varianter av hoppborgar, Bs favoriter blev en uppblåst hinderbana och en mer traditionell med "stege" på sidan och rushkana ner. Han sprang upp och ned säkert 20 gånger! Stackars G hade svårt med balansen, inte lätt med ett tungt gips. Det var kul en liten stund men han tyckte mest det var jobbigt. Så han försökte springa bakom hoppborgarna och dra ur kablarna istället.... inge bitter han heller.
Ponnyridningen skippade vi men en liten hundshow med Västerås Hundbruksklubb och två poliser körde agility med sina hundar var kul. B stod upp och applåderade, och G sov middag. 

Båda pojkarna var på riktigt bra humör. Så kul! B har verkligen haft en dålig vecka, varit jätte obstinat och grinig. Vet inte om det är tre års trotsen eller nånting med förskolan. Ovant att gå, inte få vara med mamma & pappa lika mycket eller bytet av avdelning.. Hoppas det går över snart iaf. För såna här dagar är hur underbara som helst. 

Benjamin, Gabriel, Livet | |
Upp