Fredagsmys

Nu när sommaren börjar försvinna och mörkret kommer så "isolerar" man sig lätt. Man kör blint på sina vardagsrutiner och är förtrött på helgerna så man umgås mindre med folk hösten/vintern. Är så mycket lättare att umgås på sommaren för man orkar så mycker mer, upplever jag/vi det som. 

Så för att vi och familjen Csaszar inte ska försvinna från varandras liv genom att krypa in i våra iden nu när semestern är över så har vi (jag & Elin) gjort en deal. Att den första fredagen i månaden så ska vi ha fredagsmys tillsammans. 

Vi tog första fredagsmyset och bjöd till med kräftskiva. Kräftor, räkor, västerbottenpaj och alla tillbehör till det. Sjuuukt gott! Barnen ville inte ens smaka (varken konstigt eller ovanligt) så de fick korv med bröd. Till efterrätt fick de glassbåtar medan vi tog vindruvor innan snacksen åkte fram. 

Ska bli spännande att se vad de hittar på till nästa fredagsmys :)

Tips: västerbottenpaj med gräddfil & jordgubbar. Sååå gott! Skellefteåfolket presenterade det för oss och vi har inte kunnat ätit västerbottanpaj utan jordgubbar sen dess. Rekommenderas!

Livet | |
Upp