Bs klappkalender

Ordning och reda, planering är A och O. Så när man har 48 st små julklappskalenderpaket att fixa så gäller det att börja i tid. Är ju inte gratis heller direkt. 

I teorin så är båda pojkarnas julklappskalendrar färdiga. Mycket är inköpt eller beställt och på g (en hel del från Wish). Tänkte att detta kanske ger nån annan inspo till sin klappkalender och nån kanske kan ge mig lite inspo oxå. Jag tycker det är svårt när det är syskon, måste ju va lika. Även om inte G fattar nu så gör ju B det.

Detta inlägg är om Bs klappkalender, skriver om Gs i ett annat inlägg. B tycker mycket om Bamse och dinosaurier. Han fyller år nu i november och då kommer han få Bamse byn med hus av oss i present, han har redan de flesta figurerna till det och kommer få de resterande i kalendern. 

På bådas så kommer det vara skattjakt på fredagar. Kommer göra som i påskas och slå i en bild på en plats här hemma där det ligger ny bild på en annan plats som till slut leder till skatten. Skatten kommer variera på nån typ av pysselaktivitet tillsammans eller kanske en glass i frysen, tar det som det kommer och slår bara in en ”startbild”. Lördagarna kommer vara lördagsgott och ju närmare julafton det blir desto mer juligt blir godiset. Förutom den 23:e då det får bli en kul liten present för då känns det som att det kommer va tillräckligt med snask den kvällen (uppesittarkväll med Vs sida där tomteskum är obligatoriskt och det bakas julkola).


Fredag 1: Skattjakt 
Lördag 2: Lördagsgott
Söndag 3: Bamsebarn 1
Måndag 4: Bamsemask
Tisdag 5: Crazy-sugrör
Onsdag 6: 2 st Dino-fingerpuppets
Torsdag 7: Bamesebarn 2

Fredag 8: Skattjakt (pepparkaksbak?)
Lördag 9: Lördagsgott (skumtomte)
Söndag 10: Bamsebarn 3
Måndag 11: Badkula
Tisdag 12: Brorsa tshirt
Onsdag 13: Dino-3D-väggklistermärken
Torsdag 14: Bamse-tuggummi

Fredag 15: Skattjakt (julgranspyssel?)
Lördag 16: Lördagsgott (choklad-tomte)
Söndag 17: Dino-nyckelring med B-bokstav
Måndag 18: Tatueringar (köpas!)
Tisdag 19: 2 lysande dinos
Onsdag 20: Kylskåpsmagneter
Torsdag 21: Tomtebloss

Fredag 22: Skattjakt
Lördag 23: Piraten i tunnan
Söndag 24: Ritagrej (verkar jätte bra, en penna man doppar i vatten och målar på stencilen så kommer färgen fram på stencilien. Sen när vattnet torkat så är färgerna borta så man kan måla igen).

Livet, Shoppat | |
Upp