67 & 1,5

Idag var ingen vanlig dag för idag fyllde pojkarnas mormor 67 år och vår lilla G blev 1,5 år. Det firades med tårtbakning. Mormor hade med sig ingredienser så hon & B bakade. Blev en tårta helt i min smak: marräng, grädde, glass, krossad daim, mango & kiwi. Riktigt go! 

B tjuvåt grädde under hela bakningen så han orkade ingen tårta utan åt en hederlig pensionärsbakelse istället: en dammsugare! G gjorde lite samma sak. Det är mina killar det, grädde & choklad. Det är livet! 

Det är B som inte kan hålla fingrarna borta från tårtan (grädden). Älskar den bilden just för att hans små fingrar smyger sig in. Så gulligt! 


1,5 år. Min lilling gosas. Hunnit med fyra inskrivningar på sjukhus, en bruten arm,  lärt dig lyfta och resa upp den liggande tripptrapp stolen (med den brutna armen) som vi lägger ned på golvet för att du INTE ska klättra upp på köksbordet och leka med ipaden.. Fast det gör du ju ändå. Äter allt (fast helst inte köttfärs), älskar svarta oliver, kramas gärna och ofta med allt och alla och är tackvare dina härliga kinder och gulliga lockar en av fröknarnas favorit. Säger ”mamma” till alla förutom till B som du utvecklat från ”eeea” till ”eamin” nu. Sover fortfarande inte längre än ca 5:30 jobbigt nog, men jag är otroligt tacksam att du sover hela nätter. 

✨Du är helt fantastisk!✨

Benjamin, Gabriel, Livet | |
Upp