B’s 3års barnkalas

Så mycket fix och don för så kort tid. Men kul blev det! Några som tyvärr inte kunde komma men så är det ju, lyckligtvis kan man fira mer på tu man hand istället och få lite kvalitetstid. För kvalitetstid får man ju inte på barnkalas precis, vi försökte prata med alla men kändes som man inte hann prata med nån. 

Kl.14 kom gästerna, B var duktig och välkomnade var och en och sa tack när han fick paket som han gick och ställde på presentbordet. Det fikades bullar, mini-muffins, dock-muffins, chokladbollar, daimsnittar, lite små kakor och glass med tillbehör. Och så gjorde jag en sandwich-tårta med grädde och massa toppings. Hade suttit uppe en kväll och gjort små Blixten McQueen-vimplar för att göra B lite extraglad. Men när alla började sjunga så tyckte han det blev jobbigt och började gråta, lill plutten. Han trivs inte i rampljuset han inte. Så han ville inte ens titta på tårtan. Väldigt kul.... men den blev fin, god och uppskattad av gästerna iaf.

Sen blev det presentöppning, B fick väldigt mycket fint. Allt va verkligen någonting för honom! Va inget som inte kändes bra.
Istället för fiskdamm så gjorde jag en monsterlåda. Barnen fick sticka in händerna i monstrens munnar, i ena fanns det en godispåse men i andra var det kalla korvar😂 Kul för alla åldrar! 
Sen sprang barnen runt och dansade, lekte jaga och smällde ballonger. Riktigt kalaskul! Vid kl.16 gick de nästsista gästerna. De absolut sista gästerna (familjen Csaszar) följde med oss hem och åt Burger King med oss.

Imorn blir det kalas med släkten, kommer säkert bli lika kul. Förhoppningsvis lite lugnare bara.
(null) (null)
(null) (null) 
(null) 
(null) (null) (null)
(null) 
(null) 
(null) (null) 
(null) 
(null) 
(null) 
(null) 
(null)     
Benjamin, Livet | |
#1 - - Anonym:

Grattis Benjamin! Minnena jag har av dig är när du låg i mammas mage och tiden när du var nykläckt! Men ser att du vuxit och blivit en stor kille 💕 Kram från tant Carro, gammel grannen!

Svar: Ja det va tider det♥️ Tack så mkt goa du!
Mimmie

Upp