Inskolningsmöte

Pga den stora förskolebristen så försökte vi vara smarta och ansöka om plats lite tidigare än vad många andra gör och vad vi trodde att vi behövde, så vi skulle bli garanterade plats på den förskolan vi ville ha. Snopet när vi fick plats på det datum vi ansökte om.

Så i fredags var vi på inskolningsmöte för vår lilla G. Han och B kommer gå på samma förskola, men B kommer inte börja där förrän efter sommarlovet (yes, han kommer byta förskola. Vi vill hellre ha denna förskola av flera orsaker, så att byta efter sommarlov när han ändå skulle bytt avdelning, fröknar och kompisar kändes logiskt).

Inskolningssamtalet gick bra. Hela familjen följde med och båda pojkarna rusade obrytt in i Gs framtida avdelning. De fick va med på sångstund, lunch och lite lek. Allt gick väldigt snabbt och bra. G gick t.o.m fram självmant till vår inskolningsfröken två gånger och bjussade på kramar. Det kändes bra. 
Nu går G på mediciner pga hans förkylningsastma så själv inskolningen kommer skjutas på, får se när den är bra. Han har fått sjukintyg av vår familjeläkare så får se hur han mår när det gått ut. Det kanske hinner bli sommarlov innan han är bra igen. Har ju haft himla otur senaste tiden med vattkoppor, magsjuka och ordentlig förkylningsastma. Vår stackars härliga, kramgo lilla kille 💚


Gabriel, Livet | |
Upp