En dag i Sala

V fyllde år för ett bra tag sen men hade inte styrt nåt killkalas förrän idag, så då tog jag pojkarna och flydde. Till Sala! Med min bästa faster Kia. 

Hade pratat med B om denna dag länge, att vi skulle först åka buss till tåget, sen ta tåget till Salas lekpark. Så förväntningarna va höga! Bara en sån sak som att åka tåg, det hade inte B gjort förut. Och inte G heller då såklart. Men de båda blir mer hype'ade av att åka buss än tåg, vet inte riktigt varför. Kan va att det är lite mer fritt på tåg för pojkarna busade mer med varandra på tåget än att titt ut genom fönstret som de gör när vi åker buss. Lustiga små pojkar! 

Salas lekpark var stor och fin. Tråkigt nog hade det regnat och jag hade packat med alla möjliga backup-kläder utom regnkläder, såklart! Men men. Det gick ju hur bra som helst o leka ändå. Åt oxå lite matsäck innan vi gick in till centrum där det visade sig vara barnens festival. Hade varken jag eller Kia nån aning om så vi blev jätte överraskade. Väldigt lyckat när lekparken var blöt och vi inte hade nå bra kläder med. 
Så det blev fiskedamm, hoppa hoppaborg, kolla brandbil & polisbil. Fast bara kolla, G sov och B blir lite osäker/anti/blyg när nåt blir hype't som han inte förstår. Hade han haft en kompis med kanske han hade velat testsitta i nån av bilarna... men det kommer fler gånger. Istället gick vi och köpte röd sprayfärg till Bs hår, han hade sett en annan pojke ha det och ville oxå ha. Gärna det sa jag efter att ha sett kön till ansiktsmålningen som stod still....

Sen tog vi alla en korv med bröd förutom B som tog hamburgare innan vi gick till tåget. Två väldigt trötta killar, B satt stilla nästan hela vägen hem medan G var övertrött och härjade omkring bäst han kunde.
Hemma i Västerås sa vi hejdå till Kia och tog vi bussen till hamor, där fick vi våffelmiddag och lekte en stund innan vi gick hem så de små fick sova. Det var ingen läggningsprotest från nån av dom. 
En väldigt fin dag där allt flytit på bra. Kommer leva länge på detta ❤️


Benjamin, Gabriel, Livet | |
#1 - - Kia:

En underbar dag med mina allra bästa.

Svar: Instämmer helt❤️
Mimmie

Upp