Sova bör man

Det blev en tidig morgon idag för våra små pojkar, vilket resultrerade i övertrötta små gnällspikar. Att de inte fattar att man kan lägga sig ned och somna om?! Varför tvinga sig själv till att gå upp über tidigt om man är trött?? 


Vi drog ia ut till en lekpark en bit bort för att passa på att vara ute i det fina vädret. G fick gunga som han tycker är sååå roligt och B flängde mellan en stor lekborg och gungning. Tiden flög förbi så vi missade lunchen och tog ett jätte mellis istället, det fanns ju krubbelurer i matsäcken.
Vi har försökt ändra på Gs rutiner ett tag så att han bara ska sova en gång på dagen, och förhoppningsvis sova bättre på nätterna. Och längre på morgonen. Men eftersom han startat dagen tidigare än vanligt idag så blev han jäääätte trött. Han satt nästan och sov stackarn. Somnade en snabbis i gungan oxå. Så han somnade en timma tidigare än vad han "ska", men sov iaf tills när han senast borde vakna. 11-14:30 sov han, duktig (och trött) kille! Hoppas han är lika duktig i natt och imorn bitti...