En tur till Fröss

Pojkarna har börjat leka allt mer tillsammans. G vill alltid vara med sin storebror, härmar allt han gör och vill ha allt han har. Väldigt frustrerande för B som inte får va ifred eller ha något för sig själv, men han har själv börjat vilja vara med G nu sen en tid tillbaks. Och det gör ju mammahjärtat sååå glatt.


I torsdags hälsade vi på Kia och Bosse i deras husbil ute på Frösåker. Min farmor, pappa och hans fru var oxå med. Vi åt jätte god mat på restaurangen och då sa B att han ville sitta bredvid lillebror och var väldigt bestämd på den punkten. Det har aldrig hänt förut så samtidigt som man ville studsa och tjoa ville jag inte göra nån grej av det... väldigt svårt.
Efter maten tog vi en prommis en bit bort där det fanns gamla vikinga saker. Fanns ett gammal båt som var som en sandlåda t.ex. Och en bod där de sålde egengjord glass (den godaste jag ätit!!!).

Avrundade med lite disco i deras husbil medan regnet smattrade, men så fort det blev uppehåll packade vi in oss i bilen och åkte hem. 

Benjamin, Gabriel, Livet | |
Upp