Tre lediga dagar: Dag 2

Skulle egentligen tagit en lååång sovmorgon idag, men kände att det får jag göra en annan dag. Tiden med pojkarna är viktigare. Hade haft en superbra natt med G oxå så man ska inte bli girig.. 


Vid 10 var hela familjen ute på Vallby Friluftsmuseum! B älskar att titta på djuren men sa ändå efter typ 20min att det var kallt. Och det var det verkligen! G sov men han tyckte nog det han med. Så vi drog till Erikslund Shoppingcenter istället. 
Vi började med att fråga om B ville leka men han sa "mat fösst, leka sen". Så två chockade föräldrar gick till närmsta matställe. Men sen blev det massa lek. Premiär för G att leka där dessutom! 
Det var "familjelördag" så det fanns fiskedamm och ansiktsmålning för barnen. B fick nån sketen leksak (ingen fattar vad det är) och sen blev han målad som Spiderman. Man ser riktigt hur lycklig han va över det ;) 
När vi packade in barnen i bilen efteråt tvärslocknade de. Lite skillnad på volym och stämning i bilen dä jämför med när vi åkte hemifrån.


Hemma fick vi playdate med fam. Csaszar. Längesen B & Nilas fick leka loss medan vi andra drack kaffe och gossipa. 

De byttes av i dörren av Kia och Bosse. G visade dom hur snabb han blivit med gåvagnen, B fick baka med playdough med Kia och Bosse va snäll och la matta i hallen på över våningen. Det blev sååå fint! Äntligen slipper vi se den fula mimer-plastmattan! Nu ska vi bara måla trappen och sånt därnt så är det top noch. 
Badning för B & G och lite mer lek innan Kia och Bosse skulle åka hem. Läggning av G. En favorit i repris med B: popcorn i sängen. Färgade på håret. Och nu ska jag & V se nån film på Netflix! 
En riktigt BRA lördag! ❤