Inskolning

I torsdags började inskolningen för våra pojkar. Jag tog B första dagen och V tog G, dagen efter bytte vi. Båda dagarna gick jätte bra, både jag & V kände oss överflödiga. Väldigt kul! G är ju väldigt oblyg och frigående så det var inte så överraskande, var lite pip när det närmade sig sovdags men så är det ju hemma oxå. Kommer bli annorlunda när mamma & pappa inte är med. 

B hittade sina favorit leksaker på sin avdelning: djur. Sen när jag berättade att dinosaurier är favoriten hemma så skulle fröknarna ordna fram några till honom. 

På gården så leker alla barn i alla åldrar tillsammans. De var varsina gårdar oxå men det finns oxå en stor gemensam så alla barn möter alla fröknar på ett eller annat vis även om de alltid har "sina egna" till hands, och de större barnen agerar extrafröknar. Så söta! G hittade några större flickor som skjutsade runt han på en cykel. Och B hittade grannen Nilas (som vi typ spenderat halva semestern med), så de stack iväg in i den lilla skogen och hittade "pengar". 
Allt har känts riktigt bra! Sååå skönt.