Magsjuka

Utan förvarning eller ens en gnutta aning om vart ifrån det kom så har hela familjen varit magsjuk. Natten till söndagen började båda pojkarna spy i sina sängar. Så hela familjen fick sova i handdukar, det lilla man fick sova dvs... 


På söndagen skulle V och Emil haft en mandate. Den har redan blivit inställd två gånger för pojkarna har fått vattkoppor vardera gång och varit i sin peak av vattkopporna så killarna fick ställa in då, och för tredje gången nu. 
Jag & Sara skulle undertiden tagit pojkarna på bio då det var barnens biodag, och efteråt gått till Ica Grytan där Pingstkyrkan ordnat med hoppborg, cocosbollmaskin och lite annat kul. En kul dag att se fram emot! Men men... 
Som att det inte räckte så insjuknade jag & V under söndagen oxå. Att ta hand om två små magsjuka småttingar när man inte ens orkar sitta upp är fan tortyr! Bland de jobbigaste jag varit med om. 
T.ex, efter att vi alla fyra hade somnat till i soffan vid lunch så satte sig båda pojkarna upp och började spy. Jag & V satte oss upp med ett ryck, V insjuknade framåt em men jag började redan vid frukost. Så när jag satte mig upp med ett ryck fick jag kämpa för att inte spraya mina gråtande pojkar som ropade mamma och sträckte händerna mot mig. V sprang och hämtade papper och när han kom tillbaka satt jag på golvet med huvudet hängandes och varsitt nedspytt barn på vardera ben. Priceless. 
På kvällen spydde pojkarna igen och när det var läggsdags slocknade hela familjen på två röda.

Idag har var en återhämtnings dag. Missade bvc där vi skulle varit på 1 års- och 2,5 års kontrollen tråkigt nog. Alla har iaf varit feberfria, ingen har spytt men ingen har haft nån kalasaptit heller. Men skönt att vara på bättringsvägen. 

1
Kia

Goaste killarna i HELA världen!!

Svar: Japp!😊
Mimmie