Ett års dagen

På Gs självaste födelsedag så kom två grannar på besök, de som har barn i Gs ålder. Förutom familj/släkt så är dom de enda vi pratat med om att fira vår lilla G. Känns så dumt att bjuda in massa barn som är mer Bs kompisar egentligen. 


Så lilla Enya och lilla Lionel med deras familjer kom på pannkakslunch. Även fast vi var tre familjer totalt (oss själva inräknade) så blev det ändå sju barn (!), det var inte en lugnt stund. Men det var kul! 
De minsta barnen åt mest, särskilt G haha som vanligt! Han åt sex plättar med grädde och lite banan- och jordgubbslantar. 


Vid 12 var det tupplursdags för de flesta så då skiljdes vi åt. G tvärslockna utan protest. B hade mer myror i kroppen så han fick skippa sin tuppis. 


När G vaknade så fick de inviga en av våra ett årspresenter till honom, en studsmatta. Förut sa vi att vi aldrig skulle skaffa en. Men B älskar att leka i dom, han slänger sig korts och tvärs och skrattar heeela tiden. Det tror jag G oxå kommer att göra. Sen är det en bra aktivering för både motorik och balanssinne. OCH så kan de vuxna kan ta en kaffe och chilla lite. Myyycket bra!

Olyckligtvis så krockade G o B (inte sista gången...) så G ville hellre gunga lite, så grannpojken Emil hoppade med B istället. Innan krocken så tyckte G att det var lite kul tror jag, när B inte sprang omkring så det guppade för G så satt han och försökte studsa med rumpan själv. Precis som en liten bumbibjörn. Så det där kommer bli bra.

Tyvärr var det iskallt ute så vid 16 fick det bli inomhuslek när Enya m. familj kom tillbaka för mer lek och tacos. Enya gav G sin första puss på munnen (inte illa på sin ett årsdag!), mamma Marie fick G att ta sina första steg mot ett ting och inte en person (så nu har han börjat släppa taget och gå själv emellan saker i korta sträckor). Alina och B toklekte så B däckade på soffan när de hade gått  hem och pappa Kim visade sig heja på samma fotbollslag som V. En galet bra familj med andra ord!

En annan present G fick av oss. Vi tröttnade efter 2min. Det gjorde inte G...

Hoppas du hade en bra födelsedag älskling! Det verkade som det iaf :)

Somnade ifrån sitt kvällsmellis-äpple i soffan. Det är tufft att leka med tjejer.