Rullat

Imorse när jag & B skulle käka frulle så fick G sprattla loss på en filt på golvet. Det är typ bara när han är nyvaken som han vill ligga ned och göra det, annars så vill han sitta upp och se vad vi andra göra. Vara med i matchen liksom. Can't blame him!
När jag la ned honom (på mage) så dröjde det typ tio sekunder så såg han leksak och rullade till den. Bara sådär! Har sett han försöka rull från rygg till mage nån gång men han fastnar på armen. Som att allt gullfläsk inte gör det tillräckligt svårt för honom😂
Ville självklart få rullningen på film så la tillbaks han på mage (skit taskigt egentligen när han äntligen hade lyckats!). Det gick inte lika smidigt den gången men han fick till det tillslut! Så duktig så.

På lördag så blir vår lilla Gabbe-man fem månader. Gullsäcken! Imorgon ska han till BVC för att vägas, jag ringde själv dit och bad om det så jag får se att det går åt rätt håll efter utskrivningen. Det går absolut ingen nöd på honom (lill tjöcken), men det är skönt att få SE det med egna ögon.