64:an

Oturs-sjuktiden bara fortsätter. Vår lilla G blev sämre så vi fick åka till barnakuten igår. I 6,5 timma var vi där och hann med fem inhaleringar och tre läkarbesök under den tiden. Att inhaleras var inte så kul tyckte G, men jag skulle inte heller gilla att bli fasthållen och få en gasmask pressad mot ansiktet där det kommer massa rök ifrån...

Åkte hem och jag hann typ äta, duscha, säga hej till B och packa en övernattningsväska så var det dags att åka in igen. Blev inskrivna på avd.64 nästan direkt då G's feber stigigt och han blivit väldigt slö och trött. Är jobbigt för en liten en att vara dunderförkyld med massa slem i luftvägarna, ögoninflammation, ont i halsen och vara hes.
Sen inskrivning så har han inhalerats varannan timma, fast inte med nån mask lyckligtvis utan de håller bara ett tjockt rör framför näsan så andas han in röken på lite lugnare vis.
Han har blivit testad för RS men det har vi inte fått svaren på än, och så spekuleras det i om han kan ha förkylningsastma. Vet inte vilket man ska "hoppas" på?

Idag vaknade han feberfri och snorfri. Är nästan som sitt vanliga glada jag så sköterskorna blir så galet charmade av han. Och jag blir en galet stolt mamma!
Är mycket rossel och slem kvar, han hostar tills han spyr ofta stackarn. Han är väldigt hes men lika pratglad för det.
Vi blir kvar i natt oxå men får hoppas att det är sista natten. Vill ha en frisk liten G💚

2
Lina

Men lilla gubben. Bli frisk nu så din mamma inte behöver oroa sig mer. Puss på pannan till er båda ❤

Svar: Tack 💚😙
Mimmie

Sanna

Snubblade in här av en slump, vilka söta barn du har :) Hoppas Lilleman blir frisk fort.
Har också en son som under sitt första åt fått spendera dagar och nätter på sjukhus så tänkte bara tipsa om du inte visste redan att barnförsäkringen ersätter sjukhusvistelse och akutbesök. Sist vi låg inne 2 nätter och kom genom akuten fick vi 2600kr i ersättning så man kunde passa på att skämma bort lillskrutt för att han varit duktig :)

Svar: Hej!! Tack så mkt 😊😌
Ja jag har pratat med vår försäkring men vi har TryggHansas gratis gravidförsäkring på han fortfarande, gäller tills han är 6 mån och han är inte ens 5 mån än. Och då täcker den bara olycksfall och inte sjukdomar 😔 men tack för tipset och att du tog dig tid att skriva!
Mimmie