Gottislördag

Att äta det jag inte ska äta, och äta det jag borde går sådär. Nä, det går inte alls faktiskt. Har ingen ork att vara duktig, bara fuska. Så när man ska på kalas så är det ett utmärkt tillfälle att fuska.
Lilla Ian fyller 2 år och det firades idag! En go liten kille som fick mycket fint. Fint ska fint ha!
Måste skryta lite med att jag tyckte B var så duktig vid fikat. Han väntade tills Lina sa varsågod och gav honom en tallrik. Han hade satt sig till bords en stund innan och spanat in all gofika, hans favorit (bullar) fanns där men han gick på en liten chokladboll. Den var riktigt mums! Det hördes på hans gottis-läte.
Sen när tårtan kom fram så tog han sin lilla tallrik med båda händerna och ställde sig hos Lina som just skurit upp en tårtbit till födelsedagsbarnet, och när Lina frågade om B oxå ville ha en bit så sa han MMMM med stora ögon. Riktig fest för honom! Aldrig sett han ta så stora tuggor😂 Han har ju inte fått så mycket fikabröd och liknande förrän i somras, så när det bjuds nu är livet verkligen en fest! Sen var tårtan apgod oxå!

Till middag blev vi hembjudna till Csazsars. Nilas & B är inte blyga på att få leka tillsammans, och inte vi vuxna heller! Blev sallad med fläskfille och till efterrätt hade Elin gjort en jättegod LCHF-mintchoklad mousse med vispgrädde. Sååå god! Kidsen fick glass, inte så pjåkigt det heller. Väldigt mycket lyx på en och samma lördag, men men... yolo!

2
Lina

Tusen tack för idag! ❤❤❤

Svar: Är vi som ska tacka💗
Mimmie

Lina

Tusen tack för idag! ❤❤❤