Kalashelg

Igår blev B två år. TVÅ ÅR!! Det har firats med kalas, både på lördagen och söndagen.
På lördagen blev det barnkalas med B's kompisar. Många som inte kom (dumma förkylningstider!) men det blev bra ändå! Lite stressigt som vanligt när man är värdinna, men hann prata lite med alla iaf. Underhållningen för barnen var en sångstund där vi hade med flera olika små djur som de fick dra upp ur en påse, och sen den klassiska fiskedammen.
Efter kalaset fortsatte vi leka med några grannar och åt pizza, så B kom inte i säng förrän framåt 21. Han tyckte nog att det var en väldigt kul dag!

Släktkalas blev på söndagen, samma dag som B fyllde år. Jag & V hade byggt ihop en tågbana kvällen innan så när B kom in till vardagsrummet på sin födelsedagsmorgon så stod den där och väntade på honom, med de batteridrivna tågen tuffade runt. Hans reaktion var priceless! Och han har lekt med det nonstop. De andra två inslagna paketen intresserade honom inte ens, haha!

Till själva släktkalaset så är vi vana med mycket folk så vibbeställde två smörgåstårtor och en födelsedagstårta som var formad som en tvåa. Plus bullar, banankaka och en tårta som blev kvar från barnkalaset. Så när vi kom på att bara typ hälften kunde komma på släktkalaset så blev det mycket doggybags till folk, haha!
B hade det kul iaf, och det var ju huvudsaken. Han va jätte duktig på att tacka för presenterna och blåsa ut sina ljus. Han fick äta godis för första gången (nonstop var dekorationen på min tårta till barnkalaset) och det var en riktig hit, lyx ska det va när man fyller år! Godis en gång per år är alldeles lagom.

Tog typ bara bilder med systemkameran. Men dessa hade jag på mobilen iaf!
1. När B är redo för barnkalaset
2. G på sin tron under barnkalaset
3 och 4. B leker med sitt nya tåg
5. G testar storebrors nya keps
6. Brorsorna redo för släktkalaset
7. Den fina och jätte goda 2-tårtan!