Första advent

Det var ju inte bara årets första advent igår utan oxå G's absolut första advent nånsin! Jag blev så glad att det snöade av just den anledningen, kändes lite extra mys då.

Efter jobbet så blev jag upphämtad av V's pappa, V's familj på den sidan var och hade första adventsmys och så skulle vi ha en liten mini-julafton då V's pappa och hans fru ska utomlands över jul & nyår.
När jag kom dit satt barnen i köket och bakade pepparkakor tillsammans med mammorna och de andra tjejerna. Alla karlar satt i vardagsrummet och pratade, V hade en sovandes liten G på bröstet.
Jag fick årets första skinkmacka med Johnnys senap och tomtegröt, sååå gott! Lika gott varje år.
En av V's bonussystrar är gravid och då fick vi alla veta könet på den lilla, och V ska bli bonusmorbror till en liten tjej. En tredje tjej på den sidan. De kan bara göra tjejer och vi kan bara göra killar, tydligen :) Blev mycket barnvagnsprat, lek och skrik med B i ledning och sen hans bonuskusiner Viola (3år) och Alma (1,5år).
Men vid julklappsutdelningen blev det mycket lugnare, och killarna fick så bra presenter! B's bästa var två superhjältar: Batman & Superman. Dom tycker om att kramas men mest skallas tydligen. G's bästa var en gåstol som ser ut som en röd sportbil, han blir sååå nöjd av att vara i din. Kul med omväxling från hoppgungan. Hans absolut första julklapp var en boll man kunde plocka i sär, smattrade i systemkameran när han fick den! Minnen som aldrig får glömmas bort.