Parken Zoo

Som förra året så besökte vi Parken Zoo! Ska nog bli en liten tradition tror jag. Är lagom stort och inte så långt att åka.
G slog rekord i att sova, tror han var vaken en timma totalt. Vi hängde på låset strax före 10 då var han vaken och när vi gick in, sen fick han lite käk och somnade. Vaknade ca fyra timmar senare och käkade, åkte bärsele på V sen somna han igen. Vi hann ta några kort på han i vaket tillstånd iaf!

B gjorde allt annat än sova, han hoppade över sin tupplur vid 12 och somnade i bilen på vägen hem vid 15 istället. Och ändå var det inga nattningsproblem.
Tror hans favoriter var aporna och att åka karuseller, vi åkte en karusell med gamla bilar och en liten Merry-go-around. Han förstod inte poängen med att gå av och sen in igen, han ville bara åka, åka och åka.

När vi kom hem kom glassbilen, kände mig som en riktig Svensson! Sen gick vi till min mamma och tog hennes smultronbuskar och planterade hos oss istället. B älskar smultron, tur att han inte bryr sig om hur de ser ut för omplanteringen blev skit ful, haha! Hur man nu kan lyckas med det. Oh well, bara de smakar!