Våååårsol

B vaknade före tuppen idag, troligtvis för att han var hungrig för han smällde i sig en brakfrulle! Han har några dagars matintag att ta igen... 
Efter frukosten hade vi en gravidfotografering hemma med mig och B. Har inte tittat på bilderna själv än, men fotografen V säger att det blev bra. Hm.. Får väl lita på det... 

Sen tog vi bilen till B's farmor och var ute i lekparken vid henne, ääääntliiiigen är vårsolen här! Det är den absolut bästa solen enligt mig. Efter långa mörka månader utan värmade solljus så blir man blir som en ny människa när vårsolen tittar fram. Mer energi, livsglädje och gungor till B!


Sen hjälpte V henne med att sätta upp spegel och belysning i badrummet. Maya lapade sol och B sprang omkring. Till lunch fick han våfflor av sin farmor. Bortskämt ska det va hos far- & morföräldrar! Han har ju inte ätit bra de senaste dagarna så när han gjorde sitt hummande gottis-läte till maten blev man alldeles varm i hjärtat, kändes som att det var så längesen han lät så. 


Sen blev tupplur för en övertrött-B. Vi andra är hemma nu och ska sova vi med. Batteriladdning för hela familjen kan man säga. Sömn, vårsol och sin familj. Mer behövs inte för att själen ska må bra. 

2
Festis

MEN det va bland det finaste kortet på dig hjärtat. Såååå vacker.
Ja, dina små var också fina men denna gång slog du dem med hästlängder!!!!

Svar: Taack☺️ farmor sa att hon knappt kände igen mig haha!
Mimmie

Festis

Hon är gammal vet du och ser rätt rassligt......haha

Svar: Haha sant 😜😂
Mimmie