Tre 30 års kalas

Denna månad är helt fulltspäckad med födelsedagar där folk fyller jämt! Har FEM stycken som fyller 30 år, en på 50 år och pappsen på 60 år. Så våra helger denna månad är fulla!

I lördags bockade vi av två 30-taggare. Först B's gudmor Sara! Hade typ en heldag med henne där det var spel, utmaningar och god mat. Bubbel fanns oxå men jag höll mig till kolsyra. Vår lilla gullsäck var med hela tiden men B var hos sin farmor hela dan och sov där oxå.
Vid 22 tackade vi för oss, alltid tråkigt att lämna roliga fester men är man småbarnsförälder så är man. Är iaf bara en stund i livet.

Hemma så firade grannen Natalie sin 30 års dag, det var uppdukat med långbord på hela hennes tomt och hennes närmsta granne. Vi hoppade in och grattade födelsedagsbarnet och snicksnackade tills G protesterade och ville hem.

På söndagen fyllde grannen Christian 30 år och hans fru Elin drog ut han till Kvicksund medan vi grannar blåste upp ballonger, hängde upp vimplar och förberedde för kalas! När han öppnade dörren stod vi alla där och sjöng Ja må han leva! Skrämde slag på deras barn på köpet, haha! Men det var roligt :)
Christian fick utmana två valfria deltagare i en hemlig fysisk aktivitet, så han valde de mest likasinnade: Min V och Gunnar! Och aktiviteten visade sig vara Twister, haha! Alltid kul att se tre män trängas på en twistermatta. Extra kul med massa nyfikna barn omkring.