Sockerfria muffins

Jag hoppas verkligen inte att barnen äter med ögonen😂 För de smakar bättre än de ser ut iaf! Lilla B fick smaka och gapade STORT efter mer. 
Googlade fram receptet men minns inte vart ifrån, men ändrade lite på vägen. Som vanligt. 

INGREDIENSER
Ca 25 st
4 mogna bananer
4 små morötter
1 äpple
150g smör
6 dl mjöl
2 dl havregryn
4 ägg
4 tsk bakpulver
Kanel & kardemumma



Sätt ugnen på 200grader och smält smöret. Mosa bananerna, skala och riv morötterna och äpplet. Blanda ihop med en slickepott och blanda ned det smälta smöret.
I en annan bunke blandar du alla torra ingredienser: mjölet, havregrynen, bakpulvret och kryddorna.
I en tredje bunke har du i äggen och vispar dom så de blir luftiga. De häller du sen i "fruktmoset", återigen blandar du med slickepotten. Fortsätt sen med att slickepottblanda i mjölblandningen successivt. 
Blir galen på att ha så många olika skålar. Hade jag sett det i receptet så hade jag gjort ett annat...

Ha i smeten i formar, dekorera med nåt bär du gillar. Sätt in längst ned i ugnen i va 20-30min sen äre klarrrrt!

Lilla B älskar ju hallon så majoriteten dekorerades med det