Bebisbesök

Idag fick vi spontanbesök av Vs bonussyster Nathalie som bor i hufvudstaden med sin karl Jimmie och deras döttrar Viola (2,5 år) & Alma (2,5 månad). 
Hela familjen är jätte trevliga och härliga! Nu är ju V & Nathalie uppväxta med varann och så, men även fast jag bara träffat Nathalie kanske 2ggr/år så är det nästan som att vi känner varann. Jag älskar när de klickar så med människor! Inge stelt, inge småprat om vädret osv. Man ba kör!

Vi käkade Vs goda kycklingrullar till middag och spelade Skip-bo efteråt (skräll! Haha!). På ca fyra timmar hann vi med två omgångar, det tar lite tid när man har småbarn.. Men inte mig emot när en liten bäse somnar så fint hos en ♡ Minns knappt att B har varit sådär liten. Fast när Alma skriker och man inte riktigt förstår varför så minns man den känslan man fick då som det vore igår. Konstigt nog! 

Lilla gosAlma. Får passa på och mysa med bebisar som vill ligga på magen och gosa. Lilla B avskyr ju att ligga på mage. Är inte förrän nu som han börjat ligga på mage och sova.