"Lite" gnäll

Tyvärr så gör sig en bild inte saken rättvis, men ni skulle se mina fötter nu. De är sååå svällda, jag har inga fotknölar kvar! Alla mina skor är försmå (t.o.m mina lössittande boots) och fötterna värker som om jag invigt nya partyklackar och dansat hela natten. 
Händerna och fingrarna värker inte, men jag kan inte ha nån klocka för då kapar jag blodtillförseln. 
Och varje söm, på varje plagg skär in i huden. När jag klär av mig på kvällen så sitter sömmarna från tightsen kvar på huden morgonen efter... Okej, lite överdrift där, men sömmarna sitter kvar länge iaf. Samma sak med strumporna. Och få mig inte att börja med bh'n....

Men har man gått över såhär länge är väl detta inga konstigheter. Dessutom, hur skumt det än låter, så går det fysiska att leva med. För sååå illa tycker inte jag att det är (men det är såklart olika för alla). Det jag tycker är jobbigast är det psykiska. Den eviga väntan, att ingenting händer och att man inte vet när nåt kommer hända. 
Förhoppningsvis är väntan snart över! Även fast jag har varit gravid över nio månader nu så är de här övertidsdagarna värst. 


1
Festis

Förstår att det är jobbigt hjärtat. Du får komma och låna lite stooooora kläder av mig. Kommer kännas rymliga. Haha.. Kramis

Svar: Taack bästis festis ♡ Men nu äre ju inte långt kvar så lånar av V sålänge 😘
Mimmie